Pre gurmánov nie je metóda sous-vide žiadnou novinkou a určite ste sa s ňou stretli aj vy. Pre nieko...
Blog, Strana 2
Pre niektorých menej znalých môže byť dekantácia úplne neznámym pojmom a možno si pomyslia, že to je...
Nepriľnavé panvice otvárajú nové možnosti v podobe varenie bez tuku. Synonymom pre nepriľnavú p...
V súčasnej dobe sú veľmi obľúbené panvice s rôznymi nepriľnavými povrchmi, ale niekedy nezaškodí sa ...
Food plating je vo vrcholovej gastronómii považovaný za bežnú súčasť jedla. Jeme aj očami a jedlo má...
O liatine môžeme takmer bez nadsázky povedať, že je nesmrteľná. Iba máloktorý materiál sa pýši, tak ...
Určite existujú ľudia, ktorí si vystačia len s jednou panvicou na všetko. Pokiaľ to s varením myslít...
Panvica je základom každej kuchyni. Správna údržba nám zaistí nie len pekný vzhľad, ale môže významn...
V kuchyni nie je snáď nič horšie ako tupý nôž. Je zaujímavé, ako taká zdanlivá hlúposť môže znepríje...
Pokiaľ ste milovníci ázijskej kuchyne a myslíte to s varením skutočne vážne, tak vám nesmie doma chý...