Koláčová miska 28 cm, krémová, Emile Henry
Kód: EH026028Podrobný popis
Hlavnú úlohu zohrávajú malé detaily... elegantné tvary, jemné krivky a hladké dno. Tortová forma s vlnovkami je najobľúbenejším tvarom. Vďaka vysokým okrajom je forma vhodná aj na bohato plnené domáce koláče, quichy a torty. Vyberte si z farieb, ktoré vychádzajú z francúzskych tradícií a vášní. Formy si ľahko zamilujete, pretože nezostávajú len v kuchyni a zakaždým prinášajú radosť a prekvapenie na stôl pre vašich hostí alebo rodinu. Koláče v nich upečené chutia a vyzerajú jednoducho vynikajúco.
Riad Emile Henry je vďaka technológií High Resistance® odolný voči nárazom a poškriabaniu, takže môžete nielen piecť, ale aj porciovať a servírovať jedlo. Všetky nádoby je možné používať v mikrovlnnej rúre. Po vybratí z mrazničky môžete Emile Henry okamžite vložiť do rúry alebo mikrovlnnej rúry. Tento riad nie je určený na používanie na priamych zdrojoch tepla, ako sú plynové alebo elektrické varné dosky. Všetok riad Emile Henry je možné umývať v umývačke riadu. Odolá teplotám až do 270 °C.
Emile Henry je tradičná francúzska značka a dodáva domácnostiam kvalitnú burgundskú keramiku už od roku 1850. Všetky výrobky sú väčšinou ručne vyrobené, takže každý kus je originál. Vyrazené označenie na spodnej strane, napr. JN3 nie je číslo vášho džbánu alebo formy, ale podpis remeselníka a letmá spomienka na okamih, keď výrobok vznikol v Marcigny vo Francúzsku.
Dodatočné parametre
Kategória: | Formy na pečenie na koláče |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 1.38 kg |
Farba: | Krémová |
Materiál: | Keramika |
Rozmer: | 28 cm |
Počet kusov: | 1 ks |
Typ produktu: | Forma na pečenie |
Séria: | Emile Henry Clay |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | D |
Výrobca: | Emile Henry |
Margin-category: | B |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Emile Henry je tradičná francúzska značka vyrábajúca kvalitnú a originálnu keramiku. Jej produkty sa z oblasti Burgundska postupne rozšírili aj do kuchýň mimo krajinu galského kohúta a sú dnes vnímané jako ideálne spojenie moderných technológií a tradičného prístupu. |