odpocet
6 dni
1 hodina
30 minút
44 sekúnd

Nože, Strana 2

Ako dlhý by mal byť kuchársky nôž?

Vedeli ste, že správna dĺžka kuchárskeho noža má zásadný vplyv nielen na efektivitu vašej práce v ku...

Nôž na krájanie: nepostrádateľný pomocník pri príprave zeleniny

Nie je taký ikonický ako kuchársky nôž ani taký štýlový ako steakový nôž, ale rozhodne by nemal chýb...

Steakové nože: kedy ich potrebujete a aké si vybrať?

Ak ste niekedy bojovali s kúskom šťavnatého steaku pomocou obyčajného noža, možno ste uvažovali, či ...

Nože WÜSTHOF: špičkové nástroje zo Solingenu

Mimoriadne ostré, kvalitné a neobyčajne odolné - to sú nože WÜSTHOF, ktoré už viac ako 200 rokov vyr...

Pokyny na ostrenie nožov

Začnime objasnením rozdielu medzi ostrením a brúsením. Nože brúsime, keď sú naozaj tupé, a používame...

Oceľové nože: bezkonkurenčná ostrosť

Ak uvažujete o kúpe kvalitného noža, rozhodujete sa medzi nožom od Nerezové, damask alebo uhlíková ...

Nože Victorinox - stelesnenie švajčiarskej precíznosti

Nekompromisná kvalita, precízne spracovanie a nadčasový dizajn - to sú atribúty, ktoré spája tradičn...

Nože WMF: nemecká precíznosť v každom detaile

Vedeli ste, že nemecká spoločnosť WMF bola prvou spoločnosťou, ktorá predstavila tlakový hrniec? To...

Nože Dellinger: české remeslo inšpirované japonskou tradíciou

Moderný dizajn, špičková kvalita a dokonalá funkčnosť inšpirovaná japonským umením výroby nožov - to...

Nože na vykosťovanie: prečo ich potrebujete a ako si vybrať tie najlepšie

Dokonalý rez nie je len otázkou zručnosti, ale aj správneho nástroja a vykosťovací nôž je presne to,...