Panvica na vyprážanie 26 cm, drevená rukoväť, liatina, Staub
Kód: ST12242623Podrobný popis
Panvica na smaženie s drevenou rukoväťou Staub je vyrobená z liatiny a dreva. Panvica výborne znáša vysoké teploty, umožňuje prudké vyprážanie do chrumkava. Vďaka kvalitnej liatine použitej na jej výrobu je ideálna na tepelnú úpravu pokrmov pri teplotách nad 230 °C. Jej hladké smaltované dno je vhodné na použitie na všetkých typoch varných zdrojov, vrátane indukcie.
Panvica Staub je vybavená ergonomickou rukoväťou z bukového dreva v netradične modernom dizajne. Drevená rukoväť neprenáša teplo, zároveň odľahčuje váhu liatiny. Nie je vhodná na použitie v rúre.
Kombinácia tradičných materiálov s modernými tvarmi vytvára veľmi atraktívny dizajn, ktorý ladí s modernými kuchyňami. Panvica má navyše široké využitie. Či už ju použijete na vyprážanie, prípravu steakov, opekanie zemiakov alebo na ohriatie predvarených jedál, s výsledkom budete vždy spokojní.
- Zo smaltovaného liateho železa v modernom dizajne
- Vďaka drevenej rukoväti je ľahšia oproti bežným liatinovým panviciam
- Vysoko trvácna, odolná proti korózii a odštiepeniu
- Excelentná tepelná vodivosť uľahčuje vyprážanie do zlatista
- Ideálna na tepelnú úpravu pri teplotách nad 230 °C
- Hladké dno vhodné na použitie na všetkých typoch varných zdrojov, vrátane indukcie
- Drevená rukoväť s otvorom na zavesenie nad pracovnú plochu
- Nedá sa použiť na zapekanie v rúre
- Po použití umyte horúcou mydlovou vodou a utrite dosucha
Dodatočné parametre
Kategória: | Univerzálne a klasické panvice |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 9 kg |
Rozmer: | 26 cm |
Počet kusov: | 1 ks |
Vlastnosti: | Vhodné na indukciu |
Typ produktu: | Univerzálna panvica |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | E |
Výrobca: | Staub |
Margin-category: | A |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť Staub vyrába od roku 1974 uznávaný liatinový riad, ktorý je známy po celom svete. Všetky typické produkty tejto značky sú nepriľnavá a mimoriadne odolné proti teplotným šokom, odreniu aj poškriabaniu. Aj preto sú také populárne medzi michelinskými kuchármi a v súčasnosti sa predávajú vo vyše 50 krajinách sveta. |