Nôž na chlieb ALL * STAR 20 cm, čierne logo, Zwilling
Kód: ZW1020444Podrobný popis
Hlavné výhody:
- nôž s dlhou zúbkovanou čepeľou na ľahké krájanie čerstvého pečiva, koláčov alebo melónov
- čepeľ vyrobená z jedného kusu špeciálnej nemeckej nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka zaručuje dlhú životnosť a vysokú odolnosť
- vďaka špeciálnemu procesu zmrazovania Friodur je čepeľ tvrdšia, nefarbí sa a neláme a dlhšie si zachováva svoju ostrosť
- laserom riadená čepeľ v tvare V, ručne brúsená a leštená
- ergonomická rukoväť úplne nového tvaru z čierneho syntetického materiálu je vysoko odolná aj voči kyslým potravinám a zaručuje pohodlné a bezpečné uchopenie
- moderný dizajn s prémiovou dekoratívnou farebnou aplikáciou s logom Zwilling na základni rukoväte (v tejto verzii v čiernej farbe)
- vynikajúca geometria a dokonalé vyváženie čepele zaručujú bezpečnú a presnú prácu, ktorá neunaví ruku ani pri dlhodobom používaní
- prechod medzi rukoväťou a ochranným krytom je plynulý
- ľahko sa čistí, je vhodný aj do umývačky riadu (ale odporúčame šetrné ručné umývanie)
- 100 % bezobalový plastový obal
- vyrobené v Nemecku
Dodatočné informácie:
- dĺžka čepele: 20 cm
- celková dĺžka: 33 cm
- materiál: nerezová oceľ, syntetika
Dodatočné parametre
Kategória: | Nože na chlieb a pečivo |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 0.2 kg |
Farba: | Čierná |
Materiál: | Nerezová oceľ |
Rozmer: | 33 cm |
Dĺžka čepele: | 20 cm |
Vlastnosti: | Vhodné do umývačky |
Typ produktu: | Nôž na pečivo |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | C |
Výrobca: | ZWILLING |
Margin-category: | B |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
Solingenská značka ZWILLING sa za svoju 300-ročnú históriu vyšvihla medzi špičku výrobcov kuchynského sortimentu. V jej ponuke nájdete kované nože a nožnice, elegantný riad z nehrdzavejúcej ocele, pomocníkov do kuchyne či krásne manikúry. Dlhoročný úspech značky tkvie najmä v používaní kvalitných materiálov a moderných technológií výroby, ktoré kráčajú ruka v ruke s poctivým remeselným spracovaním. |