odpocet
5 dni
15 hodín
0 minút
36 sekúnd

Penovačky

Zobraziť filtre
Zobraziť filtre
Zoradiť podľa
14 položiek celkom
1 ks Zrušiť filtre
Penovačka/cedidlo B BOIS, drevená rukoväť, de Buyer
–20 %
€19,92
€24,90
Promo
DB270104
Penovačka/cedidlo PROFI PLUS, WMF
–22 %
€21,60
€27,89
Promo
WM1871976030
Finišer GREEN TOOLS 29 cm, zelený, plastový, Eva Solo
–22 %
€16
€20,60
Promo
ES531543
Dierkovaná lyžica B BOIS, de Buyer
–20 %
€21,08
€26,36
Promo
DB270100
Dierkovaná lyžica GOOD GRIPS 33 cm, sivá, silikónová, OXO
–10 %
OXO11281600
Penovačka/cedidlo PROFI PLUS 11 cm, WMF
–20 %
€25,52
€31,90
Promo
WM1871026030
Penovačka/cedidlo DAILY 29 cm, strieborná, Nicolas Vahé
–26 %
€5
€6,79
Promo
NV160670013
Finišer GOOD GRIPS 38 cm, čierny, nerezová oceľ, OXO
–16 %
€20,81
€25,07
Promo
OXO11338200
Prachovka z peria 31 cm, hnedá, silikónová, Staub
–10 %
€17,70
€19,67
Promo
ST405031000
Dierkovaná lyžica STEEL 30 cm, strieborná, nerezová oceľ, OXO
–10 %
OXO59291
Kategory
Dierkovaná lyžica STEEL 32 cm, strieborná, nerezová oceľ, OXO
–10 %
OXO3120200
212809 penovacka naberacka derovana original profi 33 cm stribrna nerezova ocel fissler
Outlet –15 %
FS084008140000

Štrbinové lyžice – pohodlné vyprážanie

Na čo slúžia štrbinové lyžice?

Drážkované lyžice sú kuchynské náčinie, ktoré má v miske štrbiny alebo otvory, ktoré ich odlišujú od bežných alebo miešacích lyžíc. Drážkované lyžice možno použiť na celý rad kulinárskych úloh ako napr

  • pasírovanie kúskov jedla z tekutiny (vývar, vriaca voda, omáčka atď.) z tohto dôvodu sa nazývajú cedníkové lyžice
  • smaženie – vyprážanie jedla na hlbokom horúcom oleji
  • scedenie cestovín – ak chcete scediť cestoviny z vriacej vody, môžete použiť štrbinovú lyžicu na naberanie cestovín a nechať horúcu vodu odtiecť

V Kulina ponúkame rôzne štrbinové a cedníkové lyžice, ktoré budú ideálne na odkvapkávanie hustejších alebo redších omáčok od popredných výrobcov, ako sú de Buyer a WMF.

Aký je rozdiel medzi štrbinovou a perforovanou servírovacou lyžicou?

Perforovaná servírovacia lyžica a štrbinová servírovacia lyžica sú obidva typy lyžíc, ktoré sa používajú na odkvapkávanie alebo podávanie jedla, líšia sa však svojim dizajnom a funkciou. Rozdiel je v podstate vo veľkosti a tvare ich štrbín alebo otvorov.

Štrbinová lyžica má väčšie otvory, ktoré umožňujú odtekanie hustejších omáčok a menších čiastočiek jedla, keď sa používa na servírovanie. Perforovaná servírovacia lyžica má menšie otvory na odtok prebytočnej šťavy, sirupu alebo vody.

Nezabudnite si pozrieť aj náš výber súprav kuchynského náradia a cedníkov a sitiek , aby ste pri svojich kulinárskych experimentoch dosiahli čo najlepšie výsledky.

Navštívené produkty