odpocet
4 dni
19 hodín
18 minút
32 sekúnd

Sekáčiky na mäso

Zobraziť filtre
Zobraziť filtre
Zoradiť podľa
14 položiek celkom
Čínsky kuchynský nôž ROSE WOOD DAMASCUS 16,5 cm, Dellinger DNGRXZB27RW7CH
Čínsky sekáčik na zeleninu KINEO 18,5 cm, WMF WM1896206032
Sekáčik na mäso CLASSIC 16 cm, Wüsthof
€96
WU468016
Machete URBAN FARMER 18 cm, Wüsthof
€107
WU1025247918
Sekáčik na mäso OLIVE 19 cm, rukoväť z olivového dreva, Forged FORGEDSDV623200
Sekáčik na mäso FOUR STAR 15 cm, Zwilling
€163,60
ZW31095151
Sekáčik na mäso v súprave GOURMET, 2 ks, Zwilling ZW36130000
Sekáčik na mäso GOURMET 15 cm, Zwilling
€84
ZW36115151
Čínsky sekáčik na mäso PRO, Zwilling
–19 %
€77
€96
ZW38415121
211018 sekacek na maso alpha pom 18 cm cerna gude solingen
€157
GUDE174018
Sekáčik na mäso PRO, sada 2 ks, Zwilling
Outlet –32 %
€174
€257,20
ZW38447005
210967 sekacek na maso alpha oak 18 cm hneda gude solingen
€204
GUDEE74018
Kategory
170720 2 sekacek na maso classic 16 cm wusthof
€225
WU1040102816
Sekáčik na mäso PRO 16 cm, Zwilling
€179
ZW38415161

Sekací nôž – váš výkonný kuchynský nástroj

Čo je to sekáčik a na čo všetko môžete sekáčik použiť?

Sekáčik je obrovský nôž pripomínajúci sekeru s pravouhlou čepeľou. Aj keď sa to môže zdať nepríjemné, akonáhle ho začnete používať, budete ho dvíhať rovnako často ako váš kuchársky nôž. Jeho silná viacúčelová čepeľ môže byť použitá na:

  • štiepanie veľkých kusov mäkkých kostí
  • sekanie cez veľké kusy mäsa
  • krájanie veľkej zeleniny, ako je tekvica, kapusta alebo tekvica
  • krájanie všetkých druhov zeleniny
  • drvenie strúčikov cesnaku
  • filetovanie rýb
  • naberanie nasekaných ingrediencií a ich prenášanie do hrnca, panvice alebo woku

Koľko druhov sekáčových nožov existuje?

V Kulina nájdete výber prémiových sekáčikov od svetoznámych značiek ako Wusthof a Zwilling. Výber správneho sekáčika je kľúčový a závisí od úlohy, ktorú by ste chceli vykonávať najčastejšie, a ingrediencií, ktoré s ním chcete pripravovať. Existuje niekoľko druhov sekáčikov, ktoré si môžete kúpiť, s čepeľami rôznych tvarov a veľkostí a každý z nich má svoje vlastné charakteristiky.

  • Sekáčik na mäso

Sekáčik na mäso je kulinársky nástroj, ktorý sa používa na prerezanie veľkých porcií mäsa, šliach a kostí. Sekáčik možno použiť na spracovanie mäkších kúskov mäsa, ako aj na sekanie kostí, chrupaviek a šliach. Bez námahy si poradí s hovädzím mäsom, ošípanými a rybami a zvyčajne sa používa na delenie pečienky a hydiny.

  • Čínsky sekáčik

Veľké nože známe ako „čínske sekáčiky“ sa vo všeobecnosti používajú v čínskej kuchyni, ale sú vhodné na rôzne formy domácej kuchyne. Vyznačujú sa širokou čepeľou s mäkkými krivkami a zaobleným ostrím. Zistíte, že každý deň siahate po čínskom sekáči, aby ste nasekali, nakrájali, nakrájali na kocky a nasekali všetky ingrediencie pre svoje obľúbené jedlá.

  • Sekáčik na zeleninu

Sekáčik na zeleninu – veľký štvorcový nôž s veľmi širokou čepeľouje ideálny na krájanie veľkej zeleniny, ako je kapusta, sekanie tvrdej zeleniny, ako je mrkva, cibuľa a zeler, ale aj mäkšie ako paradajky.

Ako sa starať o svoj sekáčik?

Kuchynské nože sú dosť investíciou, takže ak chcete, aby vám sekáčik vydržal veky, pri čistení a skladovaní nožov dodržiavajte tieto jednoduché pravidlá:

  • nože sú často vhodné do umývačky riadu, ale odporúčame čistiť nôž ručne, pretože umývacie prostriedky môžu poškodiť povrch oceľovej čepele
  • ak má nôž drevenú rukoväť, nedávajte ho do umývačky riadu
  • aby sa drevené rukoväte nevysušili, pravidelne ich olejujte ľanovým olejom alebo včelím voskom
  • nôž na šunku skladujte oddelene, aby sa čepele neotupili. Použite blok alebo stojan na nože alebo puzdro na nože
  • pravidelne brúste sekáčik pomocou brúska na nože -
  • použite dosku na krájanie , ktorá je vhodná na nože a je dostatočne veľká, aby sa do nej zmestila šunka, ktorú chcete krájať

Navštívené produkty