Sous Vide hrniec SV 2, Steba
Kód: STEBASV2Podrobný popis
Univerzálny varič Sous Vide novej generácie. Sous-Vide je technika pomalého varenia pokrmov, ktorá zachováva ich živiny a šťavnatosť. Pokrmy sa pripravujú niekoľko hodín pri teplote nižšej, ako je pod varu. Vákuové varenie umožňuje zachovanie vitamínov, ktoré sa inými druhmi úpravy jedál ničia. Sous-Vide celkom eliminuje pridávanie tuku, keďže zachováva jedlo svieže a krehké aj bez omastku. Vaše varenie bude zdravšie a chutné ako z prvotriednej reštaurácie!
ŠPECIFiKÁCIE
Rozmery vnútorné (vxšxh): 15 x 30 x 22 cm
Hmotnosť: 3,5 kg
Príkon: 800 W
Objem: 10 l
Rozsah merania teploty: 0,5 ˚C
VÝHODY A NEVÝHODY
Metóda varenia Sous-Vide umožňuje pomalé varenie za konštantne nízkej teploty. Vďaka tomu bude váš pokrm mäkkší, šťavnatý a zachová sa v ňom maximum chutí a vôni. Jedná sa o zdravé varenie bez zbytočného tuku. Pokrm si zachová svoju charakteristickú arómu, väčšinu živín a tiež svoju šťavnatosť. Jedná sa o zdravé varenie bez zbytočného tuku. Sous-Vide usporí energiu a zároveň špinavý riad. Presná elektronická regulácia teploty. Cirkulácia vody pre zaistenie rovnomernej teploty. Varenie metódou Sous-Vide. Pokrm si zachová všetky chute, vône a vitamíny. Mäso je neobyčajne mäkké a šťavnaté. Nedochádza k vysušeniu ani oxidácií potravín. Elektronické ovládanie hrnca je jednoduché a intuitívne. Čistenie je tiež veľmi jednoduché, pretože všetky potraviny sa pripravujú zavákuované a preto hrniec stačí len opláchnuť a usušiť. Je možné používať s vákuovými sáčkami od iných výrobcov. |
|
V umývačke na riad je možné umyť len plastové časti hrnca. |
Praktické rady
Ako to vlastne funguje?
Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu.
|
Zavákuovať | Zľahka variť | ||
Mäso pripravované vo vákuu si zachová všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi chuť korenia celým mäsom. |
NNajdôležitejší moment celého postupu - vákuovanie. Týmto krokom vysajete vzduch zo sáčku, uzavriete ho a zabránite tak, aby chute a aróma opustili sáčok počas varenia. |
Pri tejto metóde sa ingrediencie varia dlhšie pri nižších teplotách a sú jemnejšie. Pokiaľ chcete napríklad hovädzie medium rare, nemali by ste prekročiť teplotu 56,5 °C. |
ČO ĎALEJ?
Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.
Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Steba alebo na podobné produkty ďalších značiek.
Dodatočné parametre
Kategória: | Sous Vide hrnce a príslušenstvo |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 4.5 kg |
Počet kusov: | 1 ks |
Typ produktu: | Vakuovanie a SousVide |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | D |
Výrobca: | Steba |
Margin-category: | C |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.