Špikovací nôž ALL * STAR 10 cm, čierne logo, Zwilling
Kód: ZW1020437Podrobný popis
Hlavné výhody:
- malý, ľahký a univerzálny nôž na špízovanie mäsa, krájanie, lúpanie a čistenie zeleniny alebo zdobenie ovocia
- čepeľ vyrobená z jedného kusu špeciálnej nemeckej nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka zaručuje dlhú životnosť a vysokú odolnosť
- vďaka špeciálnemu procesu zmrazovania Friodur je čepeľ tvrdšia, nefarbí sa a neláme a dlhšie si zachováva svoju ostrosť
- laserom riadená čepeľ v tvare V, ručne brúsená a leštená
- ergonomická rukoväť úplne nového tvaru z čierneho syntetického materiálu je vysoko odolná aj voči kyslým potravinám a zaručuje pohodlné a bezpečné uchopenie
- moderný dizajn s prémiovou dekoratívnou farebnou aplikáciou s logom Zwilling na základni rukoväte (v tejto verzii v čiernej farbe)
- vynikajúca geometria a dokonalé vyváženie čepele zaručujú bezpečnú a presnú prácu, ktorá neunaví ruku ani pri dlhodobom používaní
- prechod medzi rukoväťou a ochranným krytom je plynulý
- ľahko sa čistí, je vhodný aj do umývačky riadu (ale odporúčame šetrné ručné umývanie)
- 100 % bezobalový plastový obal
- vyrobené v Nemecku
Dodatočné informácie:
- dĺžka čepele: 10 cm
- celková dĺžka: 21,5 cm
- materiál: nerezová oceľ, syntetika
Dodatočné parametre
Kategória: | Špikovacie nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Farba: | Čierná |
Materiál: | Nerezová oceľ |
Rozmer: | 21 cm |
Dĺžka čepele: | 10 cm |
Vlastnosti: | Vhodné do umývačky |
Typ produktu: | Špeciálny nôž |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | C |
Výrobca: | ZWILLING |
Margin-category: | B |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
Solingenská značka ZWILLING sa za svoju 300-ročnú históriu vyšvihla medzi špičku výrobcov kuchynského sortimentu. V jej ponuke nájdete kované nože a nožnice, elegantný riad z nehrdzavejúcej ocele, pomocníkov do kuchyne či krásne manikúry. Dlhoročný úspech značky tkvie najmä v používaní kvalitných materiálov a moderných technológií výroby, ktoré kráčajú ruka v ruke s poctivým remeselným spracovaním. |