Panvica na lievance TITANIUM NOWO 26 cm, na indukciu, titánová, WOLL
Kód: WL226ILSúvisiaci tovar
Podrobný popis
Dôležité! Varenie v riade WOLL je ako umenie, ktoré sa vám pri správnom postupe odmení tými najlepšími časťami. Preto si prečítajte návod na ich správne používanie na stránke WOLL , ktorý nájdete na konci tohto opisu. ↓↓↓
Špičkové titánové panvice s nepriľnavým povrchomTitánové panvice Nowo od nemeckej značky WOLL sa za posledných pätnásť rokov stali klasikou na svetových trhoch. Séria kombinuje ručnú výrobu, prvotriedne high-tech materiály s modernými výrobnými postupmi a premysleným dizajnom, ktoré zaručujú vynikajúce výsledky varenia. Jeho vysokú kvalitu už preukázal sám čas. Nie nadarmo nesie spoločnosť Nowo vo svojom názve meno svojho zakladateľa Norberta Wolla.
Masívne panvice Titanium Nowo sú ideálne na zdravé a energeticky úsporné varenie s malým množstvom tuku alebo bez neho . Titánom tvrdený povrch sa môže pochváliť vysoko kvalitnými nepriľnavými vlastnosťami a je tiež vysoko odolný proti poškriabaniu. Panvice sa ľahko čistia a odolávajú umývaniu v umývačke riadu alebo používaniu napríklad kovového kuchynského náčinia.
Pohodlný úchop zabezpečuje ergonomická syntetická rukoväť s protišmykom na palec a otvorom na zavesenie. Nosná časť rukoväte je vliata do odliatku panvice. Tvoria tak jeden celok, ktorý zaisťuje jej bezpečné uchytenie. Ďalšou výhodou série Titanium Nowo je dokonalá distribúcia a akumulácia tepla. Panvice je možné používať na všetkých druhoch ohrevu vrátane indukcie, dokonca aj na zapekanie v rúre, a to až do 250 °C.
Séria Titanium Novo
- Prémiové titánové panvice na každodenné použitie, patentovaná výroba
- Ručne odlievané, z jedného kusu pre vyššiu mechanickú a tepelnú odolnosť
- Kombinujú remeselné spracovanie s inovatívnymi technológiami
- Masívne, rozmerovo stabilné, vďaka svojej kvalite vhodné aj pre profesionálnych kuchárov
- Extra odolný nepriľnavý povrch na zdravé varenie bez tuku
- Tvrdené, odolné proti poškriabaniu, vyrobené bez PFOA
- Vďaka vysokému povrchovému odporu možno použiť aj kovové kuchynské pomôcky
- Na prípravu jemných potravín a na vyprážanie pri vysokých teplotách
- Približne 9 mm hrubá feromagnetická oceľová základňa, špeciálne vyrobená pre WOLL
- Dokonalá distribúcia a akumulácia tepla, prenos tepla po celom povrchu
- Ušetrí až 1/3 energie v porovnaní s tradičnými panvicami z nehrdzavejúcej ocele
- Pre všetky zdroje tepla, ideálna na indukčnej varnej doske
- Zosilnené okraje pre lepšiu odolnosť proti nárazom
- Navrhnuté pre ľahké vylievanie bez odkvapkávania
- Rukoväte sú zo žiaruvzdornej syntetiky, vhodné na zapekanie v rúre
- Veľmi ľahko sa čistí, je možné ho umývať v umývačke riadu
Použité technológie a materiály
WOLL profesionálne liate výrobky zastupujú produkty "Made in Germany" vyrobené pri najvyššej kvalite spracovania. Tá je počas procesu výroby riadu tiež priebežne kontrolovaná. Technológie, ktoré spoločnosť WOLL používa, sú navyše šetrné voči životnému prostrediu, majú nízke emisie oxidu uhličitého. Všetok riad WOLL z vysoko kvalitnej kultivovanej hliníkovej zliatiny je liaty ručne, čím sa odlišuje od bežnej anonymnej továrenskej výroby. Pomalé ručné liatie totiž predchádza vzniku vzduchových vreciek, ktoré znižujú kvalitu materiálu.
Na vzniknutý hliníkový odliatok je nanesených ešte niekoľko vrstiev pre vyššiu nepriľnavosť a odolnosť riadu. Predtým však dochádza k niekoľkonásobnému zbrusovaniu jeho povrchu pieskovaním. Telo panvice či hrnca je v ďalšom kroku tvrdené časticami titánu a vypaľované plazmovou tryskou pri extrémnej teplote presahujúcej 20 000 °C. Riad je tak tvarovo stále a odolné proti mechanickému poškodeniu. Druhá vrstva chráni proti korózii materiálu, tretia potom zaisťuje vynikajúce antiadhézne vlastnosti. Posledná vrchná tvrdená vrstva je nepriľnavá, tvrdená pomocou titánových častíc. Pre svoje výnimočné vlastnosti je chránený výrobným tajomstvom. Jedinečná metóda výroby indukčnej dosky z feromagnetickej ocele zaručuje ploché dno a rýchly a rovnomerný ohrev panvice bez tepelných strát.
Vysoko kvalitný nepriľnavý povrch odolá vďaka špeciálnemu výrobnému procesu aj umývaniu v umývačke riadu alebo dokonca použitiu kovových kuchynských nástrojov. (Pre dlhšiu životnosť vášho riadu však odporúčame použitie šetrnejšieho dreveného alebo silikónového náčinia.) Špeciálne tvrdený nepriľnavý povrch spoločnosti WOLL sa osvedčil pre zdravé varenie s malým množstvom tuku, alebo prípadne bez neho. Je bezpečný a neobsahuje PFOA. Výsledné pokrmy sú tak bohaté na vitamíny. Vďaka tepelnej odolnosti až do 250 ° C je vhodný nielen pre chúlostivé potraviny, ale aj na smaženie pri vysokých teplotách. Titánový riad Nowo tiež veľmi dobre odoláva teplotným šokom a je možné ho dokonca rýchlo zahrievať bez použitia tuku. Vďaka nadštandardným nepriľnavým vlastnostiam sa riad veľmi ľahko čistí.
Pokyny od WOLL o správnom používaní náčinia WOLL
Nádobie WOLL-Profi-Guss sa veľmi rýchlo zahrieva, preto je dôležité pri vyprážaní udržiavať správnu teplotu.
Pri vyprážaní alebo pečení na tuku alebo oleji dôkladne zohrejte riad WOLL-Profi-Guss:
- Krátko zahrejte prázdnu nádobu WOLL-Profi-Guss na najvyšší stupeň. Kvalitné dno sa veľmi rýchlo a rovnomerne zahrieva.
- Včas znížte teplotu na požadovanú a pridajte tuk alebo olej a prísady na pečenie.
- Vykonajte test s hrncom: aby ste zistili, či má tuk alebo olej správnu teplotu, podržte v tuku suchú rukoväť dreveného hrnca. Ak sa okolo neho tvoria malé bublinky, tuk je dostatočne horúci. Nemali by ste začať fajčiť z tuku, pretože potom začne horieť.
Riad WOLL-Profi-Guss sa vďaka svojmu kvalitnému nepriľnavému povrchu dokonale hodí napríklad aj na prípravu mäsa bez tuku:
- Pri vyprážaní mäsa bez tuku zahrievajte svoj riad WOLL-Profi-Guss približne 2 1⁄2 minúty na najvyššom stupni. Skontrolujte, či je panvica správne zahriata: mokrým prstom kvapnite do panvice niekoľko kvapiek vody - ak kvapky "tancujú" na dne, panvica má správnu teplotu; ak okamžite zmiznú, WOLL-Profi-Guss je už príliš horúca.
- Teraz môžete znížiť tepelný príkon približne o tretinu.
- Mäso musí mať pred varením izbovú teplotu.
- Teraz vložte mäso do misky WOLL-Profi-Guss - mäso sa na ňu najprv mierne prilepí.
- Keď sa mierne uvoľní od dna, otočte ho a opečte z druhej strany.
- Potom mäso upečte, kým nedosiahne požadovaný stupeň prepečenia. Krvavé: mäso pri stlačení nekladie žiadny odpor; stredne prepečené: mierny odpor; prepečené: mäso sa pri stlačení takmer neohýba.
- Po upečení nechajte mäso asi 5 minút odpočívať v rúre pri teplote 90 °C.
Dodatočné parametre
Kategória: | Panvice na palacinky |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 1.18 kg |
Materiál: | Titán |
Rozmer: | 26 cm |
Počet kusov: | 1 ks |
Vlastnosti: | Vhodné na indukciu |
Typ produktu: | Panvica na palacinky |
Séria: | WOLL Titanium Nowo Induction |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | D |
Výrobca: | WOLL |
Margin-category: | A |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Inovatívne panvice a riad z liateho hliníka od nemeckej spoločnosti Woll sú medzi kuchármi známe svojou vysokou kvalitou a odolnosťou. Od roku 1979 ich značka vyrába v meste Saarbrucken v malom množstve a výhradne ručne. |